RÓLUNK

1999

Az ARCO Művek Építészeti és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1999 májusában, az alapító tagok magántőkéjéből alakult ipari létesítmények tervezésére és kivitelezésére. Társaságunk az ország egész területén és a szomszédos országokban is működik, generálkivitelezőként vagy alvállalkozóként komplett vagy részfeladatok megoldására szakosodott.

2008

2008-ban a generálkivitelezői és a szerkezetépítési feladatok szétválasztására megalakult bővített tulajdonosi részvétellel az ARCO Művek Szerkezetépítő INC Kft.

2009

2009-ben egy alternatív energia felhasználású jármű fejlesztése és az ahhoz kapcsolódó pályázati lehetőség kiaknázása céljából a régebbi alapítású cég – az ARCO Művek Építészeti Kft. – átalakult, a százmilliós pályázati támogatást elnyerte, és a funkcióváltásnál a nevét is megváltoztattuk, így az már csak a járműiparban tevékenykedik.

2010

2010-re az ARCO Művek Szerkezetépítő INC Kft. integrálta az 1999-óta kialakult működési feltételeket, szereplőket, eszközöket. Így az évtizedes múltú cég most letisztulva, az eredeti résztvevők teljes tapasztalatával és megteremtett termelési hátterével áll készen a jövőben felmerülő ipari-építészeti vagy építőipari-kivitelezői feladatok elvégzésére.

2017

2017 év végén a cég neve lerövidült ARCO Művek Kft.-re, székhelye Szadáról Budapestre helyeződött át.

CSAPATUNK

Kendelényi Ádám
Ügyvezető, okleveles építőmérnök
Csóka Dezső
Műszaki vezető